Sider

fredag 5. mars 2010

Misjonær- og medarbeider møte Etiopia 2010

Hele 9 NMS'ere var samlet til MMM i slutten av februar, flere enn på mange år; Fam. Küspert; Klaus, Sonja og Alma, Gotehus; Silje og Aslak og Floberg; Ragnhild, Steinar, Sondre og Roald, (Elise var på skoletur) . I tillegg var leder i Presteforeningen, Gunnar Mindestrømmen sammen med oss og to ungdommer fra KVT(Kristen Videregående, Trondheim); Aurora Lyngstad og Anders Lindgard.  De to siste dagene var også 5 av de lokale medarbeiderne sammen med oss, økonomiansvarlig Workenesh, liaison officer Tsegab, vaktene Dedjene, Johannes, Mitugu and Bekuma.

Vi var på et nydelig sted utenfor hovedstaden Addis Abeba med hage full av bougenvilla og andre flotte hagevekster ned mot en innsjø. Ingen av oss misjonærene har vært mer enn et halvt år i landet, noen har vært her tidligere. Det sosiale var derfor viktig for å bygge fellesskapet. I tillegg samtalte vi om arbeidssituasjonen vår i NMS og i den lokale kirka. Ungdommen dro for å bade mens vi voksne hadde møter. Det var også godt å samles til norsk gudstjeneste. Underveis var det mye god mat, etiopisk og norsk.

Da de lokale medarbeiderne kom var det stor suksess med gamle leker fra Norge, stolleken, blunkeleken osv. Det løser opp å le og leke sammen.

Det hele ble avsluttet med lunch på en fin uterestaurant i Debre Zeit, bildet.

 

Ragnhild E Floberg

  

 



Hotmail: Powerful Free email with security by Microsoft. Get it now.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar