Sider

torsdag 28. januar 2010

På tur med Johannes og Gudrun

Johannes og Gudrun Austgulen er veteraner i etiopia.  De har bodd her i til sammen 10 år over en periode på 25 år.

Det var mye historie å lære av dem underveis på turen til Sirba hvor de har vært med å bygge opp misjonærboligene i Boka.

vi kom oss omsider av gårde torsdag 14.januar, gamle misjonærer har mange kjente og de skal ha gaver…. Det ble mye bagasje..:)

vi overnattet i Nekemte og kjørte dagen etter til Bodji og defra til Nedjo hvor vi hadde lunch hos en god venn av Johannes og Gudrun, Tekalegn og familien, sykepleier.

I Mendi overnattet vi sammen med Küsperts og Åslaug Ihle Thingnes som er på besøk fra Norge. Vi hadde en hyggelig kveld sammen.   De var også med på gudstjeneste i Chessiga søndagen etter.                                                                                             Dagen etter kjørte vi fra Mendi ned i dalen. I Dalatti der Johannes og Gudrun har  vært med å bygge opp NMS-boliger på 70-tallet ståre bare ruiner igjen. Ei kilde flommer ut av fjellet. Moses var her mener Johannes og slo på fjellet.

I Dallati ble det ble mange timer med venting på markedet. Omsider var det kjøpt inn alt som trengtes til konferansen av løk, hvitløk, rød pepper ……



Hotmail: Powerful Free email with security by Microsoft. Get it now.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar