Sider

mandag 10. mai 2010

Vi drar hjem

Så er det bestemt. Vi drar hjem til sommeren. Dere som har fulgt litt med oss har vel ant at det ikke har gått helt knirkefritt for oss. Det var nok en større utfordring å dra ut med tenåringsbarn enn vi hadde trodd. Vi var innstilt på det alle sammen og var enige om at dette skulle vi prøve. Men ungene opplevde vel at skolen var veldig krevende og at det ikke gikk så greit på vennefronten heller. De kan ikke tenke seg et år til og det må vi ta konsekvensen av.

 

Familieråd

Vi hadde familieråd for noen uker siden der vi alle sammen fylte ut et ark med grunner for og mot å være i Etiopia ett år til. Det ble 32 grunner for og 85 grunner mot.

Oppsigelsen er sendt og vi har fått svar fra NMS.

 

jobb og skoleplass

Sondre og Elise har også fått signal om at de antagelig kan begynne i de klassene de ønsker; Sondre fortsetter forhåpentligvis i sin gamle kulturklasse på Lillehammer videregående og blir russ i Norge Jog Elise får forhåpentligvis begynne på Breddeidrett, første året, i Gausdal. De kommer nok hjem i midten av juli og blir med som ledere på konf.leir i kragerø mens Roald nok må være med oss voksne fram til 20.august. Vi må være fram til da siden det da er akkurat ett år siden vi landet her, ellers får vi problemer med skattemyndighetene……

Steinar får begynne i sin gamle jobb som sokneprest i vestre Gausdal siden vikaren har fått ny jobb, jeg vet ikke helt ennå. Uansett flytter vi inn i huset vårt på Lillehammer!

Det er nok ikke fritt for at vi gleder oss selv om det ikke var akkurat slik vi hadde tenkt det skulle bli.



Hotmail: Free, trusted and rich email service. Get it now.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar