Sider

torsdag 3. september 2009

31.08.09 Tilbake til Etiopia!
Det er ganske uvirkelig å være tilbake i landet vi forlot for nesten 12 år siden. Selv om mye er det samme, er det også mye som er forandret. Forrige gang bodde vi i bushen, mens nå bor vi i en by med like mange innbyggere som hele Norges befolkning. Vi var jo av og til i Addis Abeba sist også, men det er jo noe ganske annet å bo her. Vi har akkurat fått etiopisk sertifikat, og samtidig også en Landcruiser til disp, så nå kommer vi oss i hvert fall litt rundt.
De første dagene har gått med til litt ordning. Vi har hentet storbagasjen, fulgt ungene til semesterstart på Bingham Academy, fått førerkort (som sagt), og SIM kort til telefonen. Ting tar litt tid, og vi har måttet stå og sitte noen timer i kø…
I løpet av denne uka hadde jeg håpet å få en avtale med en av lederne i kirken her, sånn at jeg kan få endelig beskjed om hva jeg skal gjøre. Dvs. 50% av arbeidstida skal brukes til å reise på nordsiden av Blå – Nilen for å være med i menighetsbyggende arbeid i Metekkel, som er et nytt område for kirken.
Den siste halvparten av jobben skal være ledelsesrelatert. Det ser ut til å bli noe enten på Presteseminaret på Mekanissa (AA) eller på hovedkontoret i kirken. Det er denne delen av jobben jeg må få avklart en av dagene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar