Sider

torsdag 3. september 2009

Mandag 31.august

Lørdag var vi på Bluetops, en pizza-

bar vi brukte i "gamle dager". Der var det vi pleide å spise is. Det gjorde vi også på lørdag. Mens vi satt der kom det et forrykende regnvær. Det er noen vanvittige regnskurer som kommer i regn-tida. Skikkelig høljregn. 

Det jeg kom på dagen etter var at det var lurt å v ente med å spise is til man hadde vært i landet ei stund…….både  Sondre og Roald ble dårlige. Skikkelig magesjau… elise klarte seg ganske bra, hadde bare litt magevondt.

Det store på fredag var også at vi har fått sertifikat. Vi har også fått landcruiser akkurat som Steinar ønsket seg. Jeg synes nå de er litt store og bøklete å ta seg fram med i byen.

Men nå har vi kjørt en del rundt. Litt lettere å kjenne seg igjen når når en kjører selv og en kjører de rutene vi pleide å kjøre før.  Vi har også fått flere tips om utesteder og hvor det er lurt å handle.

I dag var vi på Markato. Det var en kaotisk opplevelse. Markato er en kjempehandelsområde med masse boder. Et område for madrasser og skummegummi, et for tekstiler osv. det var disse to områdene vi gikk.  Vi betalte nok en skikkelig overpris for noen puter.

Jeg fikk omsider kjøpt stoff til sofaen.

Fortsettelse følger……

Ragnhild i Etiopia



What can you do with the new Windows Live? Find out

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar